Användarvillkor
&
Integritetspolicy

Integritetspolicy

Läs noga igenom dessa villkor innan du använder underbarthem.se. När vi nämner underbarthem.se i detta dokument inkluderar detta följande webbplatser: vår mobila app, Genom att använda och göra beställningar på underbarthem.se godkänner du villkoren i vår Policy för sekretess. Underbarthem förbehåller sig rätten att emellanåt göra ändringar i dessa villkor . Användare ansvarar själva för att känna till eventuella ändringar. Datum för denna uppdatering finns i slutet av dessa villkor. Använd inte underbarthem.se om du inte godkänner villkoren.

Information på underbarthem.se

UnderbartHem gör sitt yttersta för att undvika felaktigheter på underbarthem.se, men information, text, bilder, grafik och annat material kan innehålla fel, eller vara ofullständig eller felaktig. I sådana fall och i den utsträckning som lagen tillåter, kan vi inte hållas ansvariga för skador som uppstår därav, såtillvida sådan skada inte är ett resultat av grov vårdslöshet eller avsiktlig försummelse från vår sida.

UnderbartHem gör sitt bästa för att återge varor till försäljning på ett korrekt sätt på underbarthem.se, men vi kan inte garantera att färgerna du ser på underbarthem.se är exakt desamma som på själva varan. Dessa avvikelser kan bero på din dators färg- och bildinställningar och därför kan vi inte garantera att färgerna är exakt samma som på din datorskärm.

Åtkomst till underbarthem.se

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och oavsett anledning ta bort eller ändra de tjänster vi erbjuder på underbarthem.se utan föregående meddelande. Vi ansvarar inte för om underbarthem.se är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod.


Länkar till underbarthem.se

Du kan länka till underbarthem.se, förutsatt att du gör det på ett sätt som är rättvist och lagligt och inte skadar vårt goda rykte eller drar fördel av det. Sådan länkning måste följa vår policy för immateriell egendom som anges ovan i klausul 4.

Länkar från underbarthem.se

I fall där underbarthem.se innehåller länkar till andra webbplatser och resurser som tillhandahålls av tredje part, tillhandahålls dessa länkar endast i informationssyfte. Förekomsten av en länk till en annan webbplats innebär inte vårt underförstådda eller uttryckliga godkännande av webbplatsens leverantör, produkt eller tjänster. Vi har ingen kontroll över innehållet på sådana webbplatser eller resurser och tar inget ansvar för dem eller för någon förlust eller skada som kan uppstå som resultat av din användning av dem eller din tillit till innehållet i dem.

Beställning

Underbarthem.se är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Det kan emellertid hända att den måste hålla stängt på grund av underhåll.

När du gör en beställning måste du tillhandahålla dina personliga uppgifter, kontaktinformation samt betalningsinformation. Kom ihåg att det är ditt ansvar att se till att informationen är korrekt.

Genom att göra en beställning via underbarthem.se, erbjuder du dig att köpa de varor som du har valt ut enligt dessa villkor. Vi kan efter eget gottfinnande acceptera eller avslå ditt erbjudande.

Kvittot som du tar emot när du klickar på ”Köp” är en automatisk bekräftelse som innebär att vi har tagit emot ditt inskickade anbud. Däremot innebär bekräftelsen inte att vi har accepterat ditt anbud och vi förbehåller oss rätten att avböja ditt anbud efter att du har tagit emot det automatiska kvittot. Vi kan inte garantera att alla varor som visas på underbarthem.se finns på lager när du gör din beställning. Om varan som du har beställt har tagit slut kontaktar vi dig så snart som möjligt och ser till att du får full återbetalning. UnderbartHem har rätten att avböja ditt anbud om vi inte får betalningsgodkännande.

Vi kan inte ta emot beställningar per telefon, e-post, brev eller fax.